Bedsteforældrenes Klimaaktion

Bedsteforældrenes Klimaaktion

ENGLISH

Bedsteforældrenes Klimaaktion

Om BKA Viborg

Afdelingen her i Viborg er forholdsvis nystartet. Vi har vores faste mødested på Naturambassaden – Jernbanegade 35 -, hvor vi mødes sådan ca. hver anden torsdag om eftermiddagen.

Vi er endnu en ret lille gruppe og har satset meget på samarbejde med andre ”grønne” organisationer i Viborg, samt med biblioteket og den lokale presse. Dette samarbejde er vi lykkedes rigtig godt med. Det har givet resultater i form af bl.a. en fotoudstilling og foredrag på biblioteket, samt en artikel om os og god dækning af vore arrangementer i den lokale presse.

Ud over de synlige resultater giv samarbejdet en oplevelse af styrke og fællesskab, så det vil vi helt klart fortsætte med at dyrke!

 

Fremadrettet har vi f.eks. inviteret alle kendte ”grønne” organisationer i lokalområdet til at samarbejde omkring gennemførelse af en klimamarch den 1. juni.

Alle aktiviteter sker i et forsøg på at påvirke enkeltpersoner, virksomheder, politikere m.fl. i en mere grøn og bæredygtig retning. For det skylder vi os selv og ikke mindst de kommende generationer.

Ud over at planlægge aktiviteter bruger vi faktisk rigtig meget tid på ”samtalen”. Samtalen om, hvad der har optaget os hver især siden sidste møde. Især omkring klima- og biodiversitetskrisen.

 Mange i gruppen har givet udtryk for, at den del af aktiviteten – samtalen – er meget vigtig og meget givende.

 

 Så selv om man måske ikke har lyst til / tid til at deltage i de mere udadvendte aktiviteter er man også velkommen til ”bare” at være med, når vi mødes i gruppen.

Hvis du har lyst til at høre mere om BKA Viborg, kan du kontakte gruppens tovholder, Inger Isaksen, tlf. 28971163 eller mail ingeris@me.com

Kontakt

BKA Viborg

Inger Isaksen
28 97 11 63

ingeris@me.com