Bedsteforældrenes Klimaaktion

Bedsteforældrenes Klimaaktion

ENGLISH

Bedsteforældrenes Klimaaktion

Om BKA København

I Bedsteforældrenes Klimaaktion København er du altid velkommen, hvis du vil gøre noget aktivt for klima-dagsordenen. Du kan være med i så meget eller lidt, som du selv synes.

Gennem vores aktiviteter inspirerer og påvirker vi politikere og medborgere til at handle grønt og til at reducere CO2-udledningen. Klimaændringerne er i gang både lokalt og globalt. Den globale opvarmning skal bremses op og meget gerne stoppes helt. De klima-tiltag, der er vedtaget politisk, og andre tiltag, som virksomheder og almindelige borgere har indført, ikke nok til at stoppe den globale opvarmning. Det gør vi synligt, når går vi på gaden, skriver breve og deltager i forskellige arrangementer.

Som vores navn siger, er vores fokus i høj grad på aktioner – små som store. Vi laver vores egne små begivenheder: deler informationsmateriale ud, mindre  demonstrationer med bare 10-15 deltagere. Men vi deltager også i de store  demonstrationer i hovedstaden sammen med andre grønne organisationer. Vores målgruppe er Folketingspolitikerne, virksomheder, borgere o.a.

Er du ikke til fysisk aktivitet, har vi en skrivegruppe, der støtter og hjælper hinanden med at sætte klimakampen på dagsordenen mange steder i samfundet. De har f.eks. skrevet spørgsmål til banker og pensionsselskaber om sorte investeringer, og til hospitaler om vegetarisk/vegansk mad, og meget mere.

Vores medlemmer kommer især fra Storkøbenhavn og er i alder fra 50 år til 90 år.

Kontakt

BKA København

Bolette Brødsgaard

bolette.broedsgaard@gmail.com