Bedsteforældrenes Klimaaktion

Bedsteforældrenes Klimaaktion

ENGLISH

Bedsteforældrenes Klimaaktion

Om BKA Fyn

Vi er en gruppe helt almindelige 50+ere fra hele Fyn, med og uden børnebørn, der bekymrer os om klima og natur, og som søger at arbejde aktivt for en beboelig klode for fremtidens børn og børnebørn.

-at være sammen om bekymringerne og GØRE noget, gør det lettere at tumle spekulationerne om klodens og vores efterkommeres fremtid. Så vi inviterer til engagement, fællesskab og gensidig inspiration.

Vi prøver at komme i snak med folk om klima og bæredygtighed, både hjemme, på gaden, i demonstrationer, på festivaler, og folkemøder-ja, ved enhver lejlighed.

Vi følger klimadebatten det bedste, vi kan, men vi skal ikke være eksperter. Vi er borgere med en svær bekymring, og vi søger at bidrage til at holde fokus på en hurtig og ambitiøs grøn omstilling. Vi skubber på ved at kontakte politikere, aviser, TV og radio. Vi søger indsigt og indflydelse i det kommunale arbejde med klima og miljø.

Vi står over for en omstilling, som vi ikke er i stand til at forestille os-i et tempo, som vi ikke KAN forestille os. Det er vigtigt, at vi har hinanden at snakke frit med om klima og miljø, hvor det stadig kan være svært i de sammenhænge, vi ellers færdes i.

Vi samarbejder lokalt med DN, MS, Cafe Kloden, Grønne Nabofællesskaber, Den grønne ungdomsbevægelse og XR samt Cirkulært Odense m.fl.

Kom og vær med i vores fællesskab. Man skal ikke kunne noget for at være med her, men dele vores tanker, bekymringer-og ideer til at gøre noget ved det. På hver vores måde og med, hvad vi nu kan og har tid og kræfter til.

Kontakt

BKA Fyn
Broløkkevej 34
5250 Odense SV

 41 28 15 10

gullmajs@gmail.com