Links til undersider

Kontakt til Aarhusgruppen
Om os
Aarhus kommunes aktiviteter

Fra os til verden

EN ALTERNATIV NYTÅRSTALE - FRA CORONA TIL KLIMA. FRA SORT TIL GRØN ØKONOMI. FRA VÆKST TIL TRIVSEL.
2020 var et barskt år. Corona skabte en global krise, der lukkede hele samfund ned og stadig truer os.

2021 bliver ikke mindre barskt. For nu SKAL vi – samtidig - tage os af endnu større og langt alvorligere kriser: Klima og biodiversitetskrisen. Begge kriser truer planetens og menneskehedens fremtid inden for få årtier. Vi har ventet med at handle i 40 år, nu kan vi ikke længere vente. Vi må og skal handle - ikke lidt og forsigtigt, men passende dvs. fuldt og helt.

CORONA lærte os noget helt afgørende, vi kan bruge:

DET ER EN KRISE. Vi behandlede fra første færd corona som en krise: Ikke som noget vi kunne vælge, om vi ville gøre noget ved. Eller bare gøre ’lidt’ ved – det ’politisk realistiske’ – fx sende nogle få hjem. Vi indså at det var en krise, og adresserede den som sådan. Sådan må vi også gøre ift. klima og biodiversitet.

Når der er krise, sammenkalder man alle eksperter, sætter alt andet til side og accepterer at der er en ny virkelighed, man er nødt til at forholde sig til. I en krise HANDLER man, øjeblikkelig og straks, også selvom man ikke nødvendigvis har alle svarene og ved, hvordan man skal løse problemet. Man bruger de eksisterende løsninger, venter ikke på løsninger der måtte dukke op ’engang’ med henvisning til, at de måske bliver bedre eller billigere!

LYT TIL VIDENSKABEN. Vi lyttede til videnskaben. Ikke bare dér, hvor vi lige synes det passede os at lytte, men konsekvent. Det gjorde, at vi handlede rationelt og bedst mulig. Sådan bliver vi også nødt til at gøre i forhold til klimakrisen: Lytte til videnskaben, og gøre dét, den fortæller er nødvendigt. Videnskaben siger lige nu, at vi skal erklære klimaundtagelsestilstand, for vi og kloden er i en nødstilstand.

GØR DET NØDVENDIGE. Under coronakrisen gjorde vi dét, vi mente situationen krævede; - også selv om det indebar store, virkelig radikale ændringer, fx at vi simpelthen lukkede hele samfundet ned, indstillede næsten al handel, transport, kulturliv, al offentlig service bortset fra sundhed osv.

INGEN MIDDELVEJE. Sådan er vi også nødt til at behandle klimakrisen: Handle i overensstemmelse med omfanget af krisen. Ikke gå på kompromis. For der findes ikke en middelvej eller halve løsninger ift. klimakrisen – enten adresserer vi problemerne, sådan som de skal tackles, eller også gør vi ikke. Det sidste vil betyde, at vi overlader fremtidens generationer til helt urimeligt vanskelige livsvilkår.

FÅ BEFOLKNINGEN MED. Statsminister, alle ansvarlige ministre, videnskab tonede igen og igen op til pressemøder for at fortælle, hvad der nu skulle ske. Man tog det I DEN GRAD SERIØST. Særudsendelser / hele TV-fladen var fyldt med debat og handlemåder. Sådan må regeringen også gøre med klima og biodiversitet.

Og sådan må DR og TV2 også behandle klima og biodiversitet: Lad ’Klima’ være en del af ’Vejret’. En fast del af Nyhederne. Fortæl om handlemuligheder med de bedste eksempler fra hele verden. Lav ugentlige temaudsendelser og ”Klimakrisen – sådan gør vi”. Stands alle reklamer og erstat dem med rådgivning i bæredygtigt forbrug; reklamer har kun ét formål: øget forbrug, og det har kun én konsekvens: mere klimakrise.

Alle er nødt til at forstå nødvendigheden af sådanne skridt. Klima i TV og radio kan følges af fælles kurser for alle om bæredygtighed: Sådan kan vi gøre, hver især og sammen. Af borgermøder i alle kommuner: Hvad kan vi gøre, og hvem gør hvad.

For hvis befolkningen ikke forstår situationens alvor, så får vi ikke borgerne med på alle de nødvendige – og særdeles radikale - ting der må og skal ske nu. Og så får vi ikke politikerne - og da slet ikke erhvervslivet - med.

ANVEND DE NØDVENDIGE MIDLER. Under corona-krisen anvendte vi de midler, vi mente var nødvendige. Ved finanslovsforhandlingerne i 2019 og igen 2020 stillede regeringen nogle få mia. til rådighed for ekstra klimaindsats. Under coronakrisen brugte regeringen uden at blinke 300 mia. til genopretning af erhvervslivet.

Alt det kan vi lære af og bringe i spil, når vi skal omstille vore samfund til bæredygtige lokalsamfund og nationer. Og det haster fortæller FN’s klimapanel. Vi har et tiår, til vi begynder at overtræde de grænser, som vil få store afgørende globale økosystemer til at bryde sammen på måder, der ikke længere er muligt for mennesker at kontrollere.

ØKONOMIEN BESTEMMER ALT – ’ECONOMICS RULES THE WORLD’ (Kate Raworth, The Grand Financiel, april 2017)

Hvis klimaindsatsen skal lykkes, er vi tvunget til at gentænke vores økonomi - erhvervslivet og finanssektoren / lokalt, nationalt og globalt. Det er den, der ’bestemmer alt’ – mest uden vores viden og udenfor rampelyset. Vi er nødt til at indrette den, så den kan fungere inden for planetens grænser.

I dag er økonomien gearet til én og kun én ting: Vækst i omsætning (BNP). Som et middel til overskud for stadig færre, stadig større og mere globale selskaber. Og der er ikke indtænkt hensyn til hverken klima eller miljø, demokrati eller social lighed i dét.

Vi er nødt til at skabe en økonomi, der passer til det 21. århundrede og evner at forholde sig til vor tids største spørgsmål: Ekstrem ulighed. Klimaforandringer. Finanskriser. Tab af biodiversitet.
NEOLIBERALISMEN skabtes i slutningen af 1940erne som tankesæt (Mont Pelerin Society: The Neoliberal Story) og blev virkeliggjort i 1980erne og frem, med Reagan og Thatcher som fødselshjælpere og økonomen Morgan Freeman som teoretiker. Den gav verdenssamfundet en stærk fortælling som beskrev de økonomiske aktører med letforståelige, markante træk:

- MARKEDET er effektivt, så giv det frit løb og fjern alle barrierer
- STATEN er inkompetent, så lad den ikke blande sig
- HANDEL er win-win, så åben alle grænser og skab ’frihandel’
- FÆLLESEJE som andelsvirksomheder og kooperativer er tragiske og forældede, så sælg dem
- FINANSSEKTOREN er ufejlbarlig, så giv den frie tøjler

I 40 år har vi levet med den fortælling - denne økonomiske teori, neoliberalismen - praktiseret af de fleste regeringer og erhvervsliv verden over i en stadig mere global økonomi med stadig mere åbne markeder.

Men det er den form for økonomi, der har været drivkraft i den udvikling, som nu har skabt vores planetære og økologiske krise. Så hvis vi ikke ændrer både fortællingen og dens praksis – økonomien -, så ændrer vi i virkeligheden kun lidt og helt utilstrækkeligt. Et par eksempler på økonomiens klode-påvirkning:

- FOSSILINDUSTRIEN har solgt verden olie, kul og gas. Allerede i 1980erne vidste olieselskaber som Exxon, at det ville føre til klimakatastrofer, men vedblev af hensyn til indtjeningen. I dag satser store selskaber på at udbygge gasmarkedet i EU og globalt, selvom det er i strid med al videnskab, der siger vi skal holde de fossile brændstoffer i undergrunden.

- AGROINDUSTRIEN har solgt plantegifte og kunstgødning i mere end et halvt århundrede, verden over. Plantegifte ødelægger biodiversiteten. Kunstgødningen skaber strømme af Kvælstof (N) og Fosfor (P), der ødelægger vore økosystemer, ødelægger muldens organismer og udløser lattergas, N20, der er 300 gange stærkere end CO2.

- TRÆINDUSTRIEN som fælder de regnskove som kunne have lagret CO2 og er hjemsted for omfattende biodiversitet. Som forvandler al skov til produktionsskov med ringe biodiversitet (fx 98% i Danmark) og fælder træerne i udkantsområder til biomasse for de rige landes kraftvarmeværker.

- BIL-, LASTBILS-, FLY-, SKIBSINDUSTRIEN har opbygget og vedbliver i dag med transportformer, der er dybt klimaskadelige og helt ude af trit med hensyn til både ressourcer, klima og miljø.

- BYGGEINDUSTRIEN står for 40% af verdens CO2 udledninger, og bygger hvad der svarer til et Paris hver uge, året rundt, på hele kloden. Det øger CO2 udledningerne med 1% hvert år. Den største faktor i udledningerne er beton. Herhjemme fortsætter et firma som Portland med et udlede hvad der svarer til 2% af Danmarks samlede udledninger.

Alt sammen fordi vores økonomi er indrettet på penge, ikke mennesker. Det er økonomien som afgør om omstillingen vil lykkes. Det er her de virkelig store påvirkninger af natur og miljø sker, og her den virkelige magt til ændringer ligger.

Forbrugerne er økonomiens ’medskyldige’ – også vi er selvfølgelig nødt til at tage en del af ansvaret og ændre livsstil. Statslige indgreb er vigtige og nødvendige, men oftest kun reaktioner på de udviklinger, der allerede er skabt via økonomien og indtil videre sjældent tilstrækkelig til at sætte retning – dét foregå primært i økonomien.

DEN NYE FORTÆLLING – EN ØKONOMI INDEN FOR DE PLANETÆRE GRÆNSER

Den nye økonomi og erhvervsliv - det 21. århundredes økonomi - skal kunne fungere inden for til planetens grænser. Og økonomien må have et nyt formål: Fra vækst i BNP til vækst i TRIVSEL. - BNP siger intet om vores trivsel endsige om klodens trivsel.

’Økonomi’ er historisk og oprindeligt tænkt som redskab. Som det middel, hvormed vi producerer vores livsfornødenheder og dermed sikrer os livskvalitet. I dag har økonomien selvstændiggjort sig. Den er ikke længere redskab for mennesker, men vi er blevet dens redskab, i betydningen at vi indretter os på alle dens krav om tempo, globalisering, effektivisering, robotter, it osv.

De afgørende beslutninger foregår uden for demokratisk dialog, i selskabernes bestyrelser, fjernt fra de fleste menneskers indflydelse, selvom de har afgørende indflydelse på alles livsvilkår. Det må gentænkes, så økonomien igen bliver et redskab for livet, for trivsel. Og vi borgere genvinder indflydelsen.

Den britiske økonom Kate Raworth formulerer det såre enkelt: Økonomiens opgave i det 21. århundrede må være at tilfredsstille alles behov inden for planetens grænser – ”To meet the needs of all within the means of the planet”, https://www.kateraworth.com/doughnut/ .

På baggrund af studier af 50 års global klimaforskning definerede Stockholm Resilience Center i 2009 og 2015 i alt 9 områder af Jordens økosystemer som er altafgørende for livet på planeten. I dag har vi overskredet 4 af de 9 planetære grænser: / klima / biodiversitet / brugen af land (fældning af skove, omstilling til industrilandbrug) / strømmene af kvælstof og fosfor.

Fremtidens økonomi må derfor indrettes så vores produktion - og forbrugernes forbrug – holder sig inden for de planetære grænser. Det kræver en omstilling, som uden vores fælles samlede indsats – borgere, ngo’er, offentlig og private sektor - utvivlsomt vil gå både for langsomt og være aldeles utilstrækkelig.

DOUGHNUT ØKONOMIEN – OG ET AFGØRENDE SPØRGSMÅL

En sådan omstilling er i gang flere steder i verden. I Amsterdam og flere andre byer verden over arbejder man for at omstille til Doughnut-by. Doughnut-økonomien er en økonomi, der holder sig inden for de planetære grænser OG samtidig overholder det sociale fundament i form af FN’s 17 verdensmål.
Kate Raworth, personen og økonomen bag Doughnut-økonomien, ser Doughnut som et kompas for menneskelig adfærd og velstand, med to overordnede mål hvor økonomien er indrettet, så

1) Ingen skal falde under en rimelig levestandard i form af vand / mad / bolig / uddannelse / indkomst og arbejde / politisk indflydelse / social lighed / sundhed – det sociale fundament

2) Ingen skal overskride planetens grænser, for så presser vi planetens ud af dens balance og skaber klimasammenbrud – det økologiske loft
I dag er vi I Danmark - ja i verden - langt ude af balance. Milliarder af mennesker har stadig ikke adgang til de mest basale livsfornødenheder. Og alligevel har vi allerede overskredet planetens grænser.

For at fremme omstillingen har Amsterdam sammen med Raworth’s team formuleret ét overordnet spørgsmål, som danner udgangspunkt for hele indretningen af fremtidens økonomi. Det behandles gennem en række workshops, hvor borgerne formulerer deres input:

SPØRGSMÅLET LYDER - ”Hvordan kan byen/nationen blive et hjemsted for mennesker der trives, på et levested (habitat) der trives, mens vi respekterer alle menneskers livskvalitet and hele planetens sundhed?”

Spørgsmålet giver os 4 perspektiver, hvorigennem vi kan forstå enhver indsats og enhver aktivitet:

1. SOCIALT / LOKALT. Hvordan kan vi indrette os, så vi har et godt liv. Hvad skal der til ift. tilgængelige, sunde og billige boliger, fødevarer, vand, uddannelse osv.
Og hvor er vi nu? – dvs. hvad er udgangspunktet og status lige nu. Det giver en baseline / en ’selfie’ / et portræt af nuet, som danner afsæt for at formulere: Hvad skal der til for at komme derhen, hvor vi gerne vil være.

2. ØKOLOGISK / LOKALT. Hvad vil det betyde for din by / dit land at trives inden for dens naturlige grænser. Hvad om byen var lige så generøs og resilient som det vilde land i naturen uden for byen. Hvordan kan din bys landskab med dens parker pladser, torve, hustage og -facader designes til at binde lige så meget CO2 som skoven uden for. Til at huse lige så meget biodiversitet / opsamle lige så meget vand / rense og køle lige så meget luft / osv. som skoven uden for.
Med andre ord: Hvordan kan vi efterligne naturens økosystemer i vores indretning af ikke-naturen: Byen / Nationen.

Og eftersom ethvert land, enhver by i ethvert samfund er dybt forbundet med mennesker og steder på hele kloden så rejser sig de næste to tilsvarende perspektiver for enhver omstilling og indsats:

3. ØKOLOGISK / GLOBALT perspektiv: Hvordan kan vores land/by respektere hele planetens sundhed. Tænk på al tøj, fødevarer, elektronik, forbrugergoder, byggematerialer osv. som hvert år importeres til vores byer/vores land – og de affaldsstrømme som flyder ud.

Tænk på alle de indlejrede Jordens ressourcer, CO2, vandforbrug, alt det træ, alle de mineraler og metaller, al den kunstgødning og landområders omstillinger til plantager etc. som er anvendt i disse varers fremstilling.

Kan vi gøre det på en anden måde, som belaster andre mennesker og lande - og kloden - langt mindre?
Hvad gør vi i dag? Og hvad skal der til for at gøre det på den måde, vi mener er bedre?

4. SOCIALT / GLOBALT perspektiv: Hvad vil det kræve at respektere alle menneskers velbefindende hhv. trivsel? Igen: Tænk på al den elektronik, de forbrugsgoder, fødevarer etc. som bringes til dit land / din by hvert år. Og alt det arbejde, som medgik til at fremstille det, til at plukke, beskære, så, høste, sy, pakke, transportere osv. varerne. Og det affald det skaber.

Hvordan kan vi indrette vores forbrug og produktion – lige fra forvaltninger, til erhvervsliv, indbyggere og ngo’er – så vores forbrug respekterer arbejdende mennesker over hele kloden i disse forsyningskæder.
Tilsammen giver de 4 perspektiver et holistisk perspektiv på de udfordringer og muligheder som møder os i omstillingen.

EN BYS BOLIGER OG BYGGERI SOM EKSEMPEL

Med et eksempel fra Amsterdam: Boliger er en mangelvare. Især økonomisk overkommelige boliger. Men hvis man bare bygger flere boliger, som man plejer, vil det medføre øget udledning af drivhusgasser. Og dermed øge Amsterdams negative bidrag til klimakrisen.

I stedet forsøger man at bygge, så byen og dens bygninger:

/ Binder CO2 / mindsker luftforurening / mindsker affald / undgår misbrug af landarealer / konstruerer husene så de indlejrer og lagrer CO2 / opfanger, høster og anvender energi fra solen gennem havebrug på roof-top tagflader og solpaneler / understøtter biodiversitet og nicher af wild-lifes i husfacader.

Man skaber cirkulære boliger, som understøtter fællesskaber og skaber boliger til overkommelige priser for mange flere. Sørger for at materialerne er sunde og økologiske, og at byggeprocesserne genererer arbejdsmiljøvenlige, sunde jobs. Så byggematerialer produceres med hensyn til alle arbejdende i forsyningskæden verden over.
Således tjener de 4 perspektiver som redskaber for at formulere en vision, der konkret kan bruges til at konkretisere og uddybe vores veje til et bæredygtigt samfund.

DE STORE SPØRGSMÅL FOR 2021

I 2021 er de store spørgsmål:

Hvad gør vi for at alle forstår situationens alvor nu, hvor sandet er på vej ud af timeglasset?

Hvordan tager vi konkrete og passende radikale hensyn til os selv, vores børn og kommende generationer – som borgere og civilsamfund, regering og erhvervsliv – gennem radikale omstillinger? Og standser al greenwashing og tomme skåltaler.

Hvordan kommer vi fra en kultur og en livsstil med overforbrug og jagt på ting, med selvrealisering, prestigejagt og underholdning som afgud, til en kultur hvor alle handler ansvarligt og med omsorg for alle øvrige?

HVIS VI VIL, SÅ KAN VI. Men vi kan kun sammen. Og ved at være mindst ligeså målbevidste, som da vi reagerede på corona.

40 år er gået uden handling. Vi har et lille tiår til at handle i.

Lad 2021 blive det år, hvor handlingerne starter for alvor.
Godt nytår.

Bedste hilsner Niels Aagaard

Der er brugt diverse film, podcasts og animationer fra Kate Raworths hjemmeside https://www.kateraworth.com/

Billedet viser de planetære grænser yderst og hvor de er overskredet. Verdensmålene vises inderst og hvor vi ikke lever op til dette sociale fundament.
- Aarhus - 31-12-2020

Set af 789

Alle Indlæg
Fotos fra SID-KOM 26-05-23Johannes Yde - Aarhus - 28-5-2023
SID-KOM den 26. maj kl. 15.00Johannes Yde - Aarhus - 17-5-2023
Århus bugten Pia Rafn Jensen - Aarhus - 26-4-2023
Aarhus Aktivisternes 1. maj i Mølleparken 2023 kl.11- 13:00Carl Jakobsen - Aarhus - 24-4-2023
SID-KOM den 26. maj kl. 15.00Johannes Yde - Aarhus - 19-4-2023
Madens fremtid er vores fremtidCarl Jakobsen - Aarhus - 8-4-2023
Danmark på røven?Johannes Yde - Aarhus - 29-3-2023
Infrastruktur mødet 25. marts 23Johannes Yde - Aarhus - 26-3-2023
FællesmødeInge-Lise Rauhe - Aarhus - 16-3-2023
CPH.DOXCarl Jakobsen - Aarhus - 6-3-2023
Stop havneudvidelsenCarl Jakobsen - Aarhus - 6-3-2023
Nye sangeMarianne Christesen - Aarhus - 19-2-2023
March mod havneudvidelsen, Rådhuspladsen AarhusCarl Jakobsen - Aarhus - 18-2-2023
Grey4GreenCarl Jakobsen - Aarhus - 3-2-2023
MailstormCarl Jakobsen - Aarhus - 31-1-2023
Aktion foran Rådhuset i ÅrhusPia Rafn Jensen - Aarhus - 30-1-2023
Borgernes konference om havneudvidelsen i Århus, i Rådhushallen den 17.januar 2023 kl.19-22.00 læs mereLisbeth Sørensen - Aarhus - 16-1-2023
Borgernes konference om havneudvidelsen i Århus, i Rådhushallen den 17.januar 2023 kl.19-22.00Carl Jakobsen - Aarhus - 12-1-2023
Borgernes konference om havneudvidelsen i Århus, i Rådhushallen den 17.januar 2023 kl.19-22.00Lisbeth Sørensen - Aarhus - 8-1-2023
Borgernes konference den 17.januar i Rådhushallen, AarhusLisbeth Sørensen - Aarhus - 25-12-2022
Spådomme om fremtiden for Aarhus havn. - Aarhus - 8-12-2022
Til nye medlemmer. - Aarhus - 7-12-2022
COP27 er også positive initiativer. - Aarhus - 16-11-2022
Onsdags byrådsaktionerPia Rafn Jensen - Aarhus - 14-11-2022
Folkets Klimamarch, Aarhus - Aarhus - 2-11-2022
Onsdags Byråds aktionPia Rafn Jensen - Aarhus - 31-10-2022
Folkets Klimamarch, Aarhus - Aarhus - 29-10-2022
Opvarmning til Folkets Klimamarch / valg - Aarhus - 29-10-2022
Opfølgning på Klimavalgmødet d.20. m.m. - Aarhus - 27-10-2022
HUSK!! Klimavalgmødet i morgen torsdag den 20.oktober kl.19-22. Du kan deltage ved at møde op i Folkehuset Trøjborg og kan deltage online, hvis du tilmelder dig til arrangementet og skriver online. Se nedenfor.Lisbeth Sørensen - Aarhus - 19-10-2022
Storetorv søndag d.30.okt. kl.13 - Aarhus - 14-10-2022
Klima-valgmødet den 20.oktober 2022 kl.19-22.00 i Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, AarhusLisbeth Sørensen - Aarhus - 12-10-2022
BKa-landsmødet i Middelfart - Aarhus - 10-10-2022
Onsdags Byråds aktionerPia Rafn Jensen - Aarhus - 29-9-2022
Personificeret portræt af BKa-Aarhus - Aarhus - 21-9-2022
Onsdags Byråds AktionerPia Rafn Jensen - Aarhus - 19-9-2022
Klimastrejke Aarhus Rådhusplads - Aarhus - 15-9-2022
Den Grønne Ungdomsbevægelse - Aarhus - 11-9-2022
Demonstration mod havneudvidelsen - Aarhus - 7-9-2022
Udstillingen om FN’s verdensmål: 2030 NOW på Bispetorv, Aarhus. - Aarhus - 25-8-2022
Kommentar/svar til klimabevægelsenLisbeth Sørensen - Aarhus - 24-8-2022
Mød klimafælden i Aarhus - Aarhus - 19-8-2022
2030 NOW Udstilling - Århus, på Bispetorv - Aarhus - 10-8-2022
2030 NOW Udstilling - Århus, på BispetorvLisbeth Sørensen - Aarhus - 10-8-2022
Så fik vi plantet ålegræsPia Rafn Jensen - Aarhus - 29-6-2022
Klimafolkemødet 1.-3. september 2022 - Aarhus - 17-6-2022
SeniorTVoj 1.maj 22Lisbeth Sørensen - Aarhus - 27-5-2022
Gadeaktion lørdage hver anden ugeLisbeth Sørensen - Aarhus - 4-5-2022
Ørken under vandetLisbeth Sørensen - Aarhus - 1-5-2022
Sange til 1. MajPia Rafn Jensen - Aarhus - 30-4-2022
Græsrøddernes 1.maj demonstration afholdes på Klostertorvet i Århus fra kl.10-13.00Lisbeth Sørensen - Aarhus - 26-4-2022
Gadeaktion ved Den Grønne Ambassade - Aarhus - 25-4-2022
TV interview - Aarhus - 19-4-2022
Fra Fair festival i RidehusetPia Rafn Jensen - Aarhus - 6-4-2022
Klimafolkemødet søger frivilligeLisbeth Sørensen - Aarhus - 19-3-2022
Underskriftindsamling, Stop udvidelsen af Aarhus havnLisbeth Sørensen - Aarhus - 11-3-2022
Underskriftindsamling, Stop udvidelsen af Aarhus havnLisbeth Sørensen - Aarhus - 11-3-2022
Desværre er vi nød til at aflyse onsdag aktionen på onsdag d. 23.3Pia Rafn Jensen - Aarhus - 9-3-2022
STOP for fossil infrastrukturLisbeth Sørensen - Aarhus - 3-3-2022
Imod vækst og havneudvidelsen i Århus Pia Rafn Jensen - Aarhus - 1-3-2022
Havneudvidelsen i ÅrhusPia Rafn Jensen - Aarhus - 23-2-2022
HavvandsvarmepumperLisbeth Sørensen - Aarhus - 23-2-2022
Aarhus OmstillerPia Rafn Jensen - Aarhus - 18-2-2022
Vedr. udvidelse af Århus Havn.Lisbeth Sørensen - Aarhus - 2-2-2022
Klimaoprør: Udvidelse af Århus havnLisbeth Sørensen - Aarhus - 26-1-2022
MindeordPia Rafn Jensen - Aarhus - 22-1-2022
Vedr. Høring om udbygning af Århus havn mandag d. 7.2 kl 17-19Pia Rafn Jensen - Aarhus - 12-1-2022
Så var vi igen på gaden.Pia Rafn Jensen - Aarhus - 2-12-2021
Demo fredag 12.november 21Lisbeth Sørensen - Aarhus - 13-11-2021
Lidt fra vores sidste 2 dage til COP26Pia Rafn Jensen - Aarhus - 10-11-2021
fra COP26 mandag d. 8.novPia Rafn Jensen - Aarhus - 9-11-2021
Hvad sker der ellers til COP26 i GlasgowPia Rafn Jensen - Aarhus - 8-11-2021
People’s Climate MarchPia Rafn Jensen - Aarhus - 6-11-2021
COP26 GlasgowPia Rafn Jensen - Aarhus - 5-11-2021
Folkets Klimamarch 6. november i ÅrhusAnne Grethe Hansen - Aarhus - 3-11-2021
Brev til COP 26Lisbeth Sørensen - Aarhus - 31-10-2021
Fredags AktionPia Rafn Jensen - Aarhus - 27-10-2021
Fredags AktionPia Rafn Jensen - Aarhus - 18-10-2021
Aktion på gågaden i Århus d. 19. november kl. 14-16.Hanne Chone - Aarhus - 16-10-2021
DemonstrationLisbeth Sørensen - Aarhus - 15-10-2021
blokade på Strøget i Århus, fredag 15. oktober kl ca 13Eddy Thomsen - Aarhus - 10-10-2021
Fredags aktion i Århus Thyra Bavngård - Aarhus - 6-10-2021
Bedsteforældrenes fredagsaktion den 17.september 2021 i AarhusLisbeth Sørensen - Aarhus - 10-9-2021
ÅBENT BREV TIL BYRÅDET – AARHUS ER PÅ VEJ TIL 100% GREENWASHING - Aarhus - 22-3-2021
17 AMERIKANSKE NGOER TIL AARHUS BORGMESTER: STOP MED AT FÆLDE VORES SKOVE FOR AT FYRE MED TRÆER I AARHUS FJERNVARME - Aarhus - 19-3-2021
PORTRÆT AF AARHUS CO2 UDLEDNINGER OG TRIVSEL - Aarhus - 18-3-2021
MER GAS FRA DAN JØRGENSEN – REGERINGEN BINDER EN HEL LANDSDEL TIL SORT FOSSIL ENERGI MANGE ÅR FREM - Aarhus - 11-3-2021
FREMTIDENS GRØNNE AARHUS - VISION FOR VERDENS BED´STE LILLE STORBY (OG KOMMUNE) - Aarhus - 3-3-2021
Jeg ville ønske, at vi tog fejl...Gordon Vahle - Aarhus - 16-2-2021
Orientering fra Klimapolitisk gruppe - Aarhus - 14-1-2021
EN ALTERNATIV NYTÅRSTALE - FRA CORONA TIL KLIMA. FRA SORT TIL GRØN ØKONOMI. FRA VÆKST TIL TRIVSEL. - Aarhus - 31-12-2020
Aarhus klimaplan som PixibogGordon Vahle - Aarhus - 3-11-2020
Anbefaling: Bliv klog på klimaet den 3. november kl. 20Gordon Vahle - Aarhus - 22-10-2020
”REGERINGEN GAMBLER MED VORES FREMTID”Gordon Vahle - Aarhus - 8-10-2020
Bedsteforældre i flok til Folketingets åbningGordon Vahle - Aarhus - 5-10-2020
Aarhus klimaplan rager jer! Lyt med den 30. september kl. 19!Gordon Vahle - Aarhus - 29-9-2020
DEBATAFTEN OM AARHUS KLIMAPLAN - Aarhus - 17-9-2020
Opdragelse til livsmod og bæredygtighed - Aarhus - 14-9-2020
KLIMAPLAN for et BÆREDYGTIGT AARHUS - Aarhus - 26-8-2020
OPRÅB – NU er der brug for ALLE !Birgitte Saviera - Aarhus - 24-8-2020
Klimakor aflystMarianne Christesen - Aarhus - 10-8-2020
Debatmøde om klimaplan 18. august ER AFLYSTGordon Vahle - Aarhus - 31-7-2020
KLimastrategi-seminar 2020, arrangeret af Klimabevægelsen - Aarhus - 12-7-2020
Et historisk øjeblik: I går blev der dannet et Klimaborgerråd i AarhusGordon Vahle - Aarhus - 25-6-2020
Link til BKas deltagelse i Klimateltet 2020Gordon Vahle - Aarhus - 17-6-2020
BEDSTEFORÆLDRENES KLIMAAKTION I AARHUS HAR LAVET DENNE SANG OM BALTIC PIPE OG NORDSØOLIEN - INGEN 8. UDBUDSRUNDE ! - Aarhus - 17-6-2020
2040 – SPÆNDENDE, INSPIRERENDE FILM OM HVORDAN VI KAN SKABE EN FREMTID DER ER VÆRD AT LEVE I, - Aarhus - 14-6-2020
Plan for udbygning af vedvarende energi i Aarhus - Aarhus - 11-6-2020
Tre hektiske klimadageGordon Vahle - Aarhus - 10-6-2020
Virtuelt Folkemøde - Plan B - Aarhus - 8-6-2020
KAJAK DEMONSTRATION I MORGEN 29. MAJ KL. 11 MOD BALTIC PIPE - STØT BORGERFORSLAGET OM ANNULLER BALTIC PIPE - Aarhus - 28-5-2020
REGERINGENS KLIMAPLAN – HVIS VI FORTSÆTTER SÅDAN, SÅ NÅR VI DET IKKE - Aarhus - 24-5-2020
5 AFGØRENDE PRINCIPPER FOR EN ØKONOMI EFTER VÆKSTEN - Aarhus - 22-5-2020
Bæredygtig Trafik i AarhusGordon Vahle - Aarhus - 20-5-2020
Vil du sparre om de 13 partnerskaberGordon Vahle - Aarhus - 16-5-2020
Nyt borgerforslag vil stoppe Baltic PipeGordon Vahle - Aarhus - 11-5-2020
Klimakoret - SommerfugleeffektenGordon Vahle - Aarhus - 4-5-2020
Kalender
Quiz’s aften på Fairbar 
tirsdag 06-06-2023 - 19.30
Sted:Fairbar, Klostertorvet
Mere information følger
 
Arrangør: , oprettet af Pia Rafn Jensen Afdeling: Aarhus

LITTERATUREXCHANGE 8.-18. juni 
torsdag 08-06-2023 -
Sted:Musikhuset, Dokk1, Godsbanen m.fl.
til 18-06-2023
Eventen omfatter i år bl.a. klimalitteratur i prosa, digte, musik og indledes endda med en march for klimaet den 8. juni. Rigtig mange interessante booktalks og diskussioner om emnet kan I blive orienteret om og evt. deltage i ved at google litx.dk - gå dernæst ind under emnet klimalitteratur.
 
Arrangør: , oprettet af Carl Jakobsen Afdeling: Aarhus
Læs mere her

Vild med vand - vildt hyggelig fredag 
fredag 09-06-2023 - 14-17
Sted:Den Grønne Ambassade ved Bispetorvet 8000 Aarhus C
Denne dag flytter havet ind til byen, når Teknik og Miljø skaber strandstemning ved Den grønne Ambassade. Bedsteforældrenes Klimaaktion vil deltage sammen med Smag på Aarhus, Danmarks Naturfredningsforening og andre grønne initiativer. BKa koret synger ca. kl. 15. Læs nærmere i vedhæftede filer.
 
Arrangør: Teknik og miljø/Aarhus kommune, oprettet af Anne Grethe Hansen Afdeling: Aarhus
Læs mere her
Vedhæftet: Søhesten.m4a
Vedhæftet: VildmedVand–VildthyggeligFredag–DenGrønneAmbassade.docx

Mød BKa i Den Grønne Ambassade 
lørdag 10-06-2023 - 11-14
Sted:Frøet ved Bispetorv, Aarhus C
Nærmere oplysninger om dagen kommer her
 
Arrangør: BKa Aarhus, oprettet af Anne Grethe Hansen Afdeling: Aarhus

Skolemarkens støttearrangement 
lørdag 10-06-2023 - 11-12.30
Sted:Bag den tidligere sct. annagade skole
BKA deltager med fælles støttesang skrevet til lejligheden af Marianne og Hans Thomas Medom og Aarhus byråd har besluttet at Skolemarken, en pædagogisk ledet legeplads med dyrehold, skal lukkes grundet besparelser. I 45 år har Skolemarkens kaniner, geder og undulater været en unik del af Frederiksbjerg – lad os stå sammen om at få omstødt den beslutning! https://www.skrivunder.net/bevar_skolemarken https://www.instagram.com/p/Ch7Yk4zIrwM/?hl=da
 
Arrangør: Skolemarken/BKA, oprettet af Hans Tolstrup Afdeling: Aarhus


Aarhus Planstrategi 2023 
mandag 12-06-2023 - 19-21
Sted:Karen Blixens Boulevard 7, st., 8220
Aarhus Kommune inviterer til borgermøde om Planstrategi 2023. Her kan du høre om den overordnede strategi for den fysiske udvikling i Aarhus. Efterfølgende er der cafémøde med mulighed for at få en dialog med Aarhus Kommune, både forvaltning og politikere.
 
Arrangør: Teknik og Miljø, oprettet af Carl Jakobsen Afdeling: Aarhus
TILMELDING HER

Vidensgruppe møde 
tirsdag 13-06-2023 - 16-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10, Århus
Deling af klima viden
 
Arrangør: , oprettet af Lisbeth Sørensen Afdeling: Aarhus

Sang gruppe og fællesmøde 
mandag 19-06-2023 - 14.30-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10
Kl.14.30-16 øver sanggruppen Kl.16-18 Fællesmøde. Dagsorden kommer her.
 
Arrangør: , oprettet af Afdeling: Aarhus

SID-KOM Rådhuset 
onsdag 21-06-2023 - 15.00
Sted:Rådhuset
til 21-06-2023
I anledning af at Byrådet samme dag har planer om at vedtage Havneudvidelsen mødes vi til en stille protest med et SID-KOM.
Arrangør: BKa, oprettet af Johannes Yde Afdeling: Aarhus
Læs mere her
Vedhæftet: SIDKOM21-06.docx

Mød BKa i Den Grønne Ambassade 
lørdag 24-06-2023 - 11-14
Sted:Frøet ved Bispetorv, Aarhus C
Nærmere oplysninger om dagen kommer her
 
Arrangør: BKa Aarhus, oprettet af Anne Grethe Hansen Afdeling: Aarhus

Fællessangsaften Rude Strand Seniorhøjskole 
torsdag 29-06-2023 - 19:30
Sted:Rude Strand Højskole. Kystvejen 114, 8300 Odder
Under ledelse af Marianne og Eva synger klimakoret 8-10 sange sammen med deltagerne og fortæller mellem sangene. Vi slutter af med tipskuponer og derefter kaffebord.
 
Arrangør: Rude Strand Højskole og Klimakoret BKa Aarhus, oprettet af Anne Grethe Hansen Afdeling: Aarhus
Læs mere her

Mød BKa i Den Grønne Ambassade 
lørdag 05-08-2023 - 11-14
Sted:Frøet ved Bispetorv, Aarhus C
Nærmere oplysninger om dagen kommer her
 
Arrangør: BKa Aarhus, oprettet af Anne Grethe Hansen Afdeling: Aarhus

Mød BKa i Den Grønne Ambassade 
lørdag 19-08-2023 - 11-14
Sted:Frøet ved Bispetorv, Aarhus C
Nærmere oplysninger om dagen kommer her
 
Arrangør: BKa Aarhus, oprettet af Anne Grethe Hansen Afdeling: Aarhus

Klimafolkemødet 2023 
torsdag 31-08-2023 -
Sted:Middelfart
til 02-09-2023
Læs mere på dette link https://klimafolkemoedet.dk/ Der kommer mere om særlige indlæg fra Århus, når vi nærmer os. Ifht overnatning henvend jer til Inge-Lise
Arrangør: , oprettet af Pia Rafn Jensen Afdeling: Aarhus

Mød BKa i Den Grønne Ambassade 
lørdag 09-09-2023 - 11-14
Sted:Frøet ved Bispetorv, Aarhus C
Nærmere oplysninger om dagen kommer her
 
Arrangør: BKa Aarhus, oprettet af Anne Grethe Hansen Afdeling: Aarhus

Mød BKa i Den Grønne Ambassade 
lørdag 23-09-2023 - 11-14
Sted:Frøet ved Bispetorv, Aarhus C
Nærmere oplysninger om dagen kommer her
 
Arrangør: BKa Aarhus, oprettet af Anne Grethe Hansen Afdeling: Aarhus

Tidligere opslag

SID-KOM 
fredag 26-05-2023 - 15.00
Sted:Banegårdspladsen
Vidensgruppe møde 
mandag 22-05-2023 - 16-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10, Århus
Mød BKa i Den Grønne Ambassade 
lørdag 20-05-2023 - 11-14
Sted:Frøet ved Bispetorv, Aarhus C
Stop de store anlægsprojekter. 
lørdag 13-05-2023 - 13-14
Sted:Lille Torv, 8000 Aarhus
STOP DE STORE ANLÆGSPROJEKTER  
lørdag 13-05-2023 - Kl. 13 -14
Sted:Lille Torv
Sang gruppe og fællesmøde 
mandag 08-05-2023 - 14.30-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10
Sang gruppe og fællesmøde 
mandag 08-05-2023 - 14.30-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10
Århus synger for Klimaet 
søndag 07-05-2023 - Kl.(13)14-16
Sted:Elværket Åbyhøj, Thorsvej 4
Koordinationsgruppemøde 
onsdag 03-05-2023 - 17-18
Sted:Zoom
Befri jorden 
fredag 28-04-2023 - 13.40 / 14.00
Sted:Foran Slotskirken/Christiansborg
Vidensgruppe møde 
torsdag 27-04-2023 - 16-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10, Århus
Mød BKa i Den Grønne Ambassade på Jordens Dag  
lørdag 22-04-2023 - 11-14
Sted:Den Grønne Ambassade, Frøet, ved Bispetorv
Aktion fra Den Grønne Ambassade 
lørdag 15-04-2023 - 11-14
Sted:Pilehytten v. Domkirken
Klima cafe og Byråds aktioner  
onsdag 12-04-2023 - 14.00 og 15.30
Sted:Folkehuset Møllestien/Foran Rådhuset
Sang gruppe og fællesmøde 
tirsdag 11-04-2023 - 14.30-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10
Sang gruppe og fællesmøde 
tirsdag 11-04-2023 - 14.30-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10
Koordinationsgruppemøde 
onsdag 05-04-2023 - 17-18
Sted:Zoom
Vidensgruppemøde 
onsdag 29-03-2023 - 16-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10, Århus
Markering af Danmarks Overforbrugsdag 
tirsdag 28-03-2023 - 14-17
Sted:Den Grønne Ambassade ved Bispetorvet 8000 Aarhus C
Forberedelse af markeringen af Danmarks Overforbrugsdag  
torsdag 23-03-2023 - 10-12
Sted:Det lille køkken, Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10, Århus
Klimacafe/Byråds aktioner  
onsdag 22-03-2023 - 14.00/15.30
Sted:Folkehuset Møllestien/Foran Rådhuset
Fup & Fakta om vindmøller 
tirsdag 14-03-2023 - 12-21
Sted:Dokk1 Møderum 2
Sang gruppe og fællesmøde 
mandag 13-03-2023 - 14.30-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10
Sommerens gadeaktiviteter 
mandag 13-03-2023 - 13.30-14.15
Sted:Den Grønne Ambassade, Pilehytten
Sang gruppe og fællesmøde 
mandag 13-03-2023 - 14.30-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10
Havmiljøet i Aarhus Bugt 
torsdag 09-03-2023 - 16.15-17.15
Sted:Studenterhus Aarhus, Richard Mortensen Stuen || Fredrik Nielsens Vej 4 8000 Aarhus C
Præsentation af klimaborgersamlingens anbefalinger 
torsdag 09-03-2023 - 16-18
Sted:Rådhushallen, Aarhus Rådhus
Food Day - mulighed for streaming 
torsdag 09-03-2023 - 9.30-17
Sted:Zoom
Klima cafe og Byråds aktioner  
onsdag 08-03-2023 - 14.00/15.30
Sted:Folkehuset Møllestien/Foran Rådhuset
Koordinationsggruppemøde 
onsdag 08-03-2023 - 17-18
Sted:Zoom
Stop Havneudvidelsen 
søndag 05-03-2023 - 11.30 -15
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10
Vidensgruppemøde 
tirsdag 28-02-2023 - 16-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10, Århus
Klimacafe og Byråds aktioner  
onsdag 22-02-2023 - 14/15.30-ca 17.30
Sted:Folkehuset Møllestien/Rådhuset
Sang gruppe og fællesmøde 
tirsdag 14-02-2023 - 14.30-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10
Sang gruppe og fællesmøde 
tirsdag 14-02-2023 - 14.30-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10
koordinationsgruppemøde 
torsdag 09-02-2023 - 17-18
Sted:Zoom
Klimacafe 1  
tirsdag 07-02-2023 - 17-19
Sted:DOKK1 Rampetrin 1
Byråds aktion  
onsdag 01-02-2023 - 15.30-ca.17.00
Sted:Foran Rådhuset i Århus
Vidensgruppemøde 
mandag 30-01-2023 - 16-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10, Århus
Syddjurs BKa møde 
mandag 30-01-2023 - 16.30 -18.30
Sted:Kulturhotellet krostuen Rønde
Into the Ice-udstilling-film-møde m. instruktør 
tirsdag 24-01-2023 - 16:30-19:30
Sted:Dokk1, Store Sal
Byråds aktioner 
onsdag 18-01-2023 - 15.30-ca 17.30
Sted:Foran Rådhuset
Borgernes konference 
tirsdag 17-01-2023 - 19-21.30
Sted:Rådhushallen, Århus
Sang gruppe og fællesmøde 
mandag 16-01-2023 - 14.30-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10
Klima cafe 
mandag 16-01-2023 - 14.00-16.00
Sted:Kulturhotellet Rønde cafe
Sang gruppe og fællesmøde 
mandag 16-01-2023 - 14.30-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10
koordinationsgruppemøde 
onsdag 11-01-2023 - 17-18
Sted:Zoom
Cafe møde 
mandag 09-01-2023 - 14.00-16.00
Sted:Kulturhotellet Rønde
Syddjurs BKa 
tirsdag 03-01-2023 - 16.00 - 16.30
Sted:Kulturhotellet krostuen Rønde
Syddjurs BKa møde 
tirsdag 03-01-2023 - 16.30 -18.30
Sted:Kulturhotellet krostuen Rønde
BKa møde 
tirsdag 03-01-2023 - 16.30 -18.30
Sted:Kulturhotellet krostuen Rønde
Årskonference for klimaindsatsen i Aarhus 
torsdag 15-12-2022 - 11-17
Sted:Aarhus Congress Center
Gade aktion foran Rådhuset og i gaderne 
onsdag 14-12-2022 - 15.30
Sted:Foran Rådhuset
Vidensgruppemøde 
tirsdag 13-12-2022 - 16-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10
Sang gruppe og fællesmøde 
tirsdag 06-12-2022 - 14.30-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10, 8000 Aarhus, lokale 1
Gade aktion foran Rådhuset og i gaderne 
torsdag 01-12-2022 - 15.30
Sted:Foran Rådhuset
Koordinationsmøde 
tirsdag 29-11-2022 - 16-18
Sted:Zoom
Syddjursgruppens organisering 
mandag 28-11-2022 - 17-19
Sted:Krostuen, Kulturhotellet Rønde, Hovedgaden 10
Black Friday aktion 
fredag 25-11-2022 - 14
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10
Vidensgruppemøde 
onsdag 23-11-2022 - 16-17
Sted:Cafe’en, Dokk1
Håb i en håbløs tid - DN Aarhus KlimaCafé1 inviterer til foredrag med Mickey Gjerris 
onsdag 23-11-2022 - 17-19
Sted:Rampen, Dokk1, Hack Kampmanns Plads 2, 8000 Aarhus C
Gade aktion foran Rådhuset og i gaderne 
onsdag 16-11-2022 - 15.30
Sted:Foran Rådhuset
Planstrategi 2023 Aarhus kommune 
onsdag 16-11-2022 - 1915-2100
Sted:Blixens i Gellerup (Teknik og Miljø) Karen Blixens Boulevard 7, 6., 8220 Brabrand
Klimakonference - Aarhus som Doughnut by 
mandag 14-11-2022 - 14-18
Sted:Rådhushallen Aarhus
Djurslandsgruppe starter op 
mandag 14-11-2022 - 17-19
Sted:Kultur Hotellet Rønde, Hovedgaden 10
Sang gruppe og fællesmøde 
onsdag 09-11-2022 - 14.30-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10, 8000 Aarhus, lokale 1
Borgermøde om udvidelse af Århus havn 
mandag 07-11-2022 - 18.30
Sted:Rådhuset
Koordinationsmøde 
onsdag 02-11-2022 - 17-18
Sted:Fairbar, Klostertorvet 6
Onsdags Byråds Aktioner 
onsdag 02-11-2022 - 15.30
Sted:Foran Rådhuset
Foredrag om Aarhus og den vedvarende energi 
onsdag 02-11-2022 - 19-21
Sted:Dokk 1 Møderum 2
Gadeaktion på broen ved Magasin 
lørdag 29-10-2022 - 11-13
Sted:Cykkel skulpturen
Generationernes klimamøde/valgmøde 
torsdag 27-10-2022 - 18-21
Sted:Café Mellemfolk, Mejlgade 53
Vidensgruppemøde 
onsdag 26-10-2022 - 16-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10
Klima-valgmøde den 20.oktober 2022 kl-19-22.00 
torsdag 20-10-2022 - 19-22
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, Aarhus
Onsdags Byråds aktioner  
onsdag 12-10-2022 - 15.30
Sted:Foran Rådhuset
Sang gruppe og fællesmøde 
tirsdag 11-10-2022 - 14.30-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10, 8000 Aarhus, lokale 1
Morgenpolitik om aftenen 
mandag 10-10-2022 - 20-21.30
Sted: N.J. Fjords Gade 2, bygn D
Landsmøde Bka 
lørdag 08-10-2022 -
Sted:Middelfart
Koordinationsmøde 
tirsdag 04-10-2022 - 16-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10, 8000 Aarhus, lokale 1
Hvordan gør vi kollektiv trafik til det attraktive valg? Konference i Region Midtjylland 
onsdag 28-09-2022 - 1415-1830
Sted:DGI-Huset, Værkmestergade 17, 8000 Aarhus
Onsdags Byråds Aktioner 
onsdag 28-09-2022 - 15.30-17.00
Sted:Rådhuspladsen
Borgerkonferencer om udvidelsen af Aarhus Havn 
mandag 26-09-2022 - 18.15- 21.30
Sted:Rådhuset
Vidensgruppemøde 
tirsdag 20-09-2022 - 16-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10
KlimaCafé1 - Jørgen Steen Nielsen 
onsdag 14-09-2022 - 17-19
Sted:Dokk1, Rampetrin 1, Århus
Læringsfælleskaber for en bæredygtig fremtid. 
onsdag 14-09-2022 - 15-16
Sted:Idelab, DOKK1
Sang gruppe og fællesmøde 
mandag 12-09-2022 - 14.30-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10, 8000 Aarhus, lokale 1
Koordinationsmøde 
mandag 05-09-2022 - 16-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10, 8000 Aarhus, lokale 1
Demonstration mod havneudvidelsen 
mandag 05-09-2022 - 9.30-11
Sted:Rådhuset
Gadeaktion fra Pilehytten 
lørdag 20-08-2022 - 11-15
Sted:Pilehytten ved Domkirken
2030 NOW Udstilling om FNs 17 Verdensmål 
lørdag 20-08-2022 - 11-15
Sted:Bispetorv, Århus
Sang gruppe og fællesmøde 
tirsdag 16-08-2022 - 14.30-18
Sted: Sager der samler - N.J. Fjords Gade 2 Bygning D, 8000 Aarhus
Vidensgruppe møde. 
tirsdag 09-08-2022 - 16-18
Sted:Folkehuset Møllestien
Videns gruppen - alle er velkommen 
tirsdag 21-06-2022 - 16-18
Sted:Jernhuset på hjørnet af Montanagade og Ole Rømers gade
Invitation til Aarhus synger for klimaet 
lørdag 18-06-2022 - 14-16.30
Sted:Stakladen, Nordre Ringgade 3, Aarhus
Naturen i litteraturen-en litterær klimacafé 
fredag 17-06-2022 - 12-17
Sted:Verdensrummet, Dokk1, Aarhus
Sanggruppe og fællesmøde 
torsdag 16-06-2022 - 14.30-18
Sted: Lokalcenter Møllestien, Grønnegade 10, 8000, Århus C - Lokale 1
Vindmøller på land-hvor skal de stå? Debatmøde 
onsdag 15-06-2022 - 19.00
Sted:DOKK1
Gadeaktion fra Pilehytten 
lørdag 11-06-2022 - 11-13
Sted:Pilehytten ved Domkirken
Koordinationsmøde 
onsdag 08-06-2022 - 20-22
Sted:Online Zoom møde
Gade aktion fra Pilehytten 
lørdag 04-06-2022 - 11-13
Sted:Pilehytten ved Domkirken
Temamøde om fremtidens grønne Aarhus 
lørdag 28-05-2022 - 13-15
Sted:Huset Trøjborg, salen, lokale 1,1, Kirkegårdsvej 53, Aarhus
Gadeaktion fra Den Grønne Ambassade 
lørdag 21-05-2022 - 11 - 13
Sted:Pilehytten ved Domkirken
Sanggruppe og fællesmøde 
onsdag 18-05-2022 - 14.30-18
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53. Lokale 1.1
Gadeaktion fra Den Grønne Ambasade 
lørdag 07-05-2022 - 11-13
Sted:Den Grønne Ambasade (Pilehytten ved Domkirken)
Aflyst Koordinationsmøde 
torsdag 05-05-2022 - 16-18
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53. Lokale 1.2
Græsrøddernes 1.maj demonstration afholdes på Klostertorvet i Århus fra kl.10-13.00 
søndag 01-05-2022 - 10-13
Sted:Klostertorv
Vidensgruppemøde 
fredag 29-04-2022 - 10-12
Sted:Jerngårdens fælleshus, Ole Rømersgade 61, Århus
Bliver muslinger havmiljøets redning? 
torsdag 28-04-2022 - 18.30-20.45
Sted:Dokk1 Hack Kampmanns Plads 2, Århus
Aarhus: Borgermøde om Musikhusparken 
mandag 25-04-2022 - 17-19
Sted:Musikhusets foyer
Sanggruppe og fællesmøde 
onsdag 20-04-2022 - 14.30-18
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53. Lokale 1.1
Koordinationsmøde 
torsdag 07-04-2022 - 16-18
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53. Lokale1.2
Aarhus: Debatmøde om landvindmøllers rolle i den grønne omstilling 
torsdag 07-04-2022 - 19-20:30
Sted:Dokk1, rampetrin 2
Turen er aflyst  
onsdag 06-04-2022 - Før kl 13.30
Sted:Aflyst
Fra hakkebøf til plantebøf – sådan bliver fremtidens bæredygtige kost en succes 
tirsdag 05-04-2022 - 12-15
Sted:Sted: Københavns Universitets Festsal, Frue Plads 4, 1168 København K / Online
Fair Festival Århus, dag 3 
søndag 03-04-2022 - 10-18
Sted:Aarhus Congress Center og Ridehuset
Kampagne for Stop for sort infrastruktur 
lørdag 02-04-2022 -
Sted:Middelfart
Fair Festival Aarhus 
fredag 01-04-2022 -
Sted:Aarhus Congress Center og Ridehuset
klimacafe 1: Signe Wenneberg 
tirsdag 29-03-2022 - 17-19
Sted:Dokk 1, Rampetrin 1
Vidensfestival om overgangen fra arbejdsliv til seniorliv 
fredag 25-03-2022 - 0930-1700
Sted:Folkestedet Carl Blochs Gade 28, Aarhus C
Onsdags aktion AFLYST 
onsdag 23-03-2022 - 15.15
Sted:Rådhuspladsen i Århus
Optog fra Rådhuset til Tangkrogen 
lørdag 19-03-2022 - 10-12
Sted:Rådhuset
Vidensgruppen 
onsdag 16-03-2022 - 13-15
Sted:Jerngårdens fælleshus, Ole Rømersgade 61, Århus C
Klimabevægelsens Seminar 
søndag 13-03-2022 -
Sted:
Sanggruppe og fællesmøde 
torsdag 10-03-2022 - 14.30-18
Sted:Lokalcenter Møllestien, Grønnegade 10, 8000, Århus C - Lokale 1
Sangforberedelse til Fair festival - med harmonika 
torsdag 10-03-2022 - 14:30 - 16:00
Sted:Lokalcenter Møllestien, Grønnegade 10, Århus C, lokale 1
Gade aktioner i Århus 
onsdag 09-03-2022 - 14-16
Sted:Foran Rådhuset i Århus
Koordinationsmøde 
onsdag 02-03-2022 - 16-18
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53. Lokale 1.2
Klimaforandringer  
mandag 28-02-2022 - 19-21
Sted:Søauditoriet i Århus og div websteder
Bliv klogere, når Foreningen VindEnergi Aarhus  
torsdag 24-02-2022 - 19-20.30
Sted:Webinar via Zoom
Borgermøde om havneudvidelsen 
tirsdag 22-02-2022 - 1630-1830
Sted:Aarhus Rådhus
Vidensgruppe møde 
mandag 21-02-2022 - 13-15
Sted:Jerngårdens fælleshus, Ole Rømersgade 61, Århus C
Sanggruppe og fællesmøde 
onsdag 16-02-2022 - 14.30-18
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53. Lokale 1.1
Koordinationsmøde 
tirsdag 08-02-2022 - 16-18
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53. Lokale 1.2
Borgermøde om udbygning af Århus havn 
mandag 07-02-2022 - 17-19
Sted:Karen Blixens Boulevard 7, 8220, Brabrand
Klimaoprør: Vedr. udvidelse af Århus Havn. Enhedslisten holder åbent møde. 
torsdag 03-02-2022 - 16.30-18.30
Sted:Gammel Munkegade 11, 8000 Århus C
Fra Klimavalg til Klimahandling 
lørdag 22-01-2022 - 10-13
Sted:Online
Sang gruppe og fællesmøde 
søndag 16-01-2022 - 14.30-18
Sted:Folkehuset Møllestien, Grønnegade 10
Sanggruppe og fællesmøde 
torsdag 13-01-2022 - 14:30-18:00
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, lokale 1.4
Koordinationsmøde 
onsdag 05-01-2022 - 16-18
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, lokale 1.2
Klimaoprør, Enhedslisten: Vedr. havneudvidelsen.  
mandag 03-01-2022 - 16.30-18.30
Sted:Gammel Munkegade 11, 8000 Århus C
Sanggruppe efterfulgt af fællesmøde 
torsdag 09-12-2021 - 14:30 -18:00
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, lokale lokale 1.1
Koordinationsmøde  
tirsdag 30-11-2021 - 16:30-18:00
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, lokale 4
Temadag om gas 
lørdag 27-11-2021 - 10-19
Sted:Studenterhus Odense, Amfipladsen 6, 5000 Odense
Vidensgruppemøde  
mandag 22-11-2021 - 13-15
Sted:Jerngårdens fælleshus, Ole Rømersgade 61, Århus C
Før Black Friday aktion på gågaden Århus 
lørdag 20-11-2021 - 11- ca1330
Sted:Gågaden ved Skt. Clemens bro
Aarhus synger for klimaet 
lørdag 13-11-2021 - 14-17
Sted:Langenæs Kirke
Klimastrejke - Fridays for future - Århus 
fredag 12-11-2021 - 12-14
Sted:Store Torv Århus
Sanggruppe efterfulgt af fællesmøde 
tirsdag 09-11-2021 - 14:30-18:00
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, lokale lokale 1.1
Grønt topmøde- mød spidskandidaterne! 
mandag 08-11-2021 - 16-18
Sted:Rampen Dokk1 Århus
Folkets Klimamarch Aarhus: Valget 2021 
lørdag 06-11-2021 - 1230-1600
Sted:Bispetorv Aarhus
Omvendt vælgermøde 
onsdag 03-11-2021 - 19-21:15
Sted:MS’ Café, Mejlgade 53
Koordinationsmøde  
mandag 01-11-2021 - 16:30-18:00
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, lokale 1.2
Årskonference Broen til fremtiden 
torsdag 28-10-2021 - 10-15
Sted:Kulturøen, Middelfart
Vælgermøde Region Midtjylland, Århus 
torsdag 28-10-2021 - 19
Sted:Aarhus Universitetshospital, Auditorium G206-145, Palle Juul-Jensensvej 99, 8200 Aarhus N
Det kommunalpolitiske talkshow med Steno og Steno 
torsdag 28-10-2021 - 19-21
Sted:Rampen Dokk1, Århus
Vidensgruppemøde  
mandag 25-10-2021 - 13-15
Sted:Jerngårdens fælleshus, Ole Rømersgade 61, Århus C
Fredags Aktion 
fredag 22-10-2021 - 12-13
Sted:Rådhuspladsen i Århus
Sanggruppe efterfulgt af fællesmøde 
tirsdag 12-10-2021 - 14:30 -18:00
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, lokale lokale 1.1
Hvordan dækker vi fremtidens energibehov i Aarhus? 
torsdag 07-10-2021 - 17-19
Sted:Rampen Dokk 1
Møde i vidensgruppen 
onsdag 06-10-2021 - 13-15
Sted:Jerngårdens fælleshus, Ole Rømersgade 61, Århus C
Folkets Klimamarch Aarhus: Valget 2021 
onsdag 06-10-2021 - 1230-1600
Sted:Bispetorvet Århus
Koordinationsmøde  
mandag 04-10-2021 - 16:30-18:00
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, lokale 1.2
Bedsteforældrenes fredagsaktion 
fredag 01-10-2021 - 12-13
Sted:Rådhuspladsen Århus
God kamp! Kommunalvalg 2021 - Vælgermøde 
tirsdag 28-09-2021 - 19-22
Sted:Rådhushallen Aarhus
Dejlig er Jordens Dag 
søndag 26-09-2021 - 15-1730
Sted:Domen på Aarhus havn, Inge Lehmansgade 2
Bedsteforældrenes fredagsaktion 
fredag 24-09-2021 - 12-13
Sted:Rådhuspladsen Århus
Bedsteforældrenes fredagsaktion 
fredag 17-09-2021 - 12-13
Sted:Rådhuspladsen Århus
Sanggruppe efterfulgt af fællesmøde 
torsdag 16-09-2021 - 14:30 - 18:00
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, lokale 1.1
Respekt for naturen 
onsdag 15-09-2021 - 14:30 -16:30
Sted:Klostergadecentret, Klostergade 37, Aarhus C
Møde i vidensgruppen 
fredag 10-09-2021 - 13-15
Sted:Jerngårdens fælleshus, Ole Rømersgade 61, Århus C
Skal vi vænne os til 40 grader om sommeren - i skyggen? 
onsdag 08-09-2021 - 17-19
Sted:Dokk1
Koordinationsmøde  
tirsdag 07-09-2021 - 16:30-18:00
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, lokale 1.2
Klimafolkemødet 
torsdag 02-09-2021 -
Sted:Kulturøpladsen, Middelfart
Hop i havet - for havets skyld 
søndag 22-08-2021 - 10-12
Sted:Fortevej 113, 8240 Risskov Ved Bellevue Strandpark
Sanggruppe efterfulgt af fællesmøde 
torsdag 12-08-2021 - 14:30 -18:00
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, lokale 1.4
Koordinationsmøde  
onsdag 04-08-2021 - 16:30-18:00
Sted:Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53, lokale 1.2
Fællesmøde 
tirsdag 22-06-2021 - 16-18
Sted:Frivillighuset lokalcenter Trøjborg, lokale 1.1
Borgermøde om klimavenlig transport 
lørdag 19-06-2021 - 13:30-15:30
Sted:Dokk 1, Aarhus, Rampen
Program for årets Klimafolkemøde offentliggøres 
tirsdag 15-06-2021 - 10:00
Sted:Klimafolkemødets hjemmeside/nyhedsbrev
Koordinationsmøde 
mandag 14-06-2021 - 16-18
Sted:Frivillighuset lokalcenter Trøjborg, lokale 1.4
Videns- og foredragsgruppen 
fredag 11-06-2021 - 13-15
Sted:Jerngårdens fælleshus, Ole Rømersgade 61
Reopening af Danmark for Målene 
fredag 04-06-2021 - 10-20
Sted:Bispetorvet Århus
Fællesmøde 
torsdag 27-05-2021 - 16-18
Sted:Frivillighuset lokalcenter Trøjborg, lokale 1.1
Klimademo: Klimakrisen er ikke glemt 
onsdag 26-05-2021 - 16-18
Sted:Rådhuspladsen Århus
Møde i vidensgruppen 
torsdag 20-05-2021 - 13-15
Sted:Jerngårdens fælleshus, Ole Rømersgade 61, Århus C
Virtuelt borgermøde om udviklingsplan for Amtssygehuset 
torsdag 20-05-2021 - 17-1830
Sted:Microsoft Teams, se link
Koordinationsmøde 
mandag 17-05-2021 - 16-18
Sted:Frivillighuset lokalcenter Trøjborg, lokale 1.4
Møde i videns- og foredragsgruppen 
tirsdag 04-05-2021 - 13-1430
Sted:Zoom
Klimamarch for en CO2 afgift i Danmark - Århus 
lørdag 24-04-2021 - 1430 - 1530
Sted:Rådhuspladsen Århus
Møde i videns- og foredragsgruppen 
onsdag 21-04-2021 - 13:00
Sted:Zoom
Koordinationsmøde 
mandag 12-04-2021 - 16-18
Sted:Frivillighuset lokalcenter Trøjborg, lokale 1.4
Klimapolitisk Gruppe i Aarhus 
mandag 29-03-2021 - 19-21
Sted:Zoom
Fællesmøde Aflyst 
onsdag 24-03-2021 -
Sted:Ukendt
Koordinationsmøde 
fredag 19-03-2021 - 13-15
Sted:Zoom
Klimapolitisk Gruppe i Aarhus 
mandag 08-03-2021 - 19-21
Sted:Zoom
Koordinationsmøde 
mandag 01-03-2021 - 19-21
Sted:Zoom
Vidensgruppemøde i Århus 
torsdag 25-02-2021 - 16-17
Sted:Zoom
Fællesmøde AFLYST 
mandag 22-02-2021 - 16-18
Sted:Frivillighuset lokalcenter Trøjborg, lokale 1.1
Klimapolitisk Gruppe i Aarhus 
torsdag 18-02-2021 - 19-21
Sted:Zoom
Koordinationsmøde AFLYST 
mandag 15-02-2021 - 16-18
Sted:Frivillighuset lokalcenter Trøjborg, lokale 1.4
Klimapolitisk Gruppe i Aarhus 
mandag 25-01-2021 -
Sted:Zoom
Fællesmøde AFLYST 
mandag 18-01-2021 - 16-18
Sted:Frivillighuset lokalcenter Trøjborg, lokale 1.1
Koordinationsmøde AFLYST 
mandag 11-01-2021 - 16-18
Sted:Frivillighuset lokalcenter Trøjborg, lokale 1.4
Fællesmøde AFLYST 
torsdag 17-12-2020 - 15:30-17:30
Sted:Vides ikke
Go green with Aarhus - virtuel konference 
onsdag 09-12-2020 - 9-12
Sted:Hjemme hos dig
Koordinatormøde - Sang AFLYST 
torsdag 03-12-2020 - 14:00 - 17:00
Sted:Møllestien, Grønnegade 10
Fællesmøde AFLYST 
torsdag 26-11-2020 - 15:00 - 17:30
Sted:Forslag
Koordinatorgruppemøde - sang AFLYST 
torsdag 12-11-2020 - 16:00 -18:00
Sted:Møllestien, Grønnegade 0
Aflyst Sang på St Torv Hør sommerfuglesangen! 
torsdag 12-11-2020 - 15:00
Sted:St. Torv, Aarhus
Inspirationsmøde om høringssvar til kommunens klimaplan 
tirsdag 10-11-2020 - 19-21
Sted:Grønnegade 10
Klimapolitisk Gruppe i Aarhus 
tirsdag 10-11-2020 - 17-19
Sted:Grønnegade 10
AFLYST Sang på Store Torv 
torsdag 05-11-2020 - 15:00
Sted:St. Torv, Aarhus
AFLYST Inspirationsmøde om høringssvar til kommunens klimaplan 
torsdag 05-11-2020 - 12:00
Sted:fairbar, Klostertovet 6
Kampen om klimaet 
tirsdag 03-11-2020 - 20:00-20:30
Sted:Hos dig selv
Sang på Gaden AFLYST 
fredag 23-10-2020 - 15-16
Sted:St. Torv, Aarhus
Fællesmøde Bemærk ændret tidspunkt 
torsdag 22-10-2020 - 16:00-18:00
Sted:Møllestien, Grønnegade 10
Sang på Gaden 
torsdag 15-10-2020 - 15-16
Sted:St. Torv, Aarhus
Klimapolitisk Gruppe i Aarhus 
mandag 12-10-2020 - 10-12
Sted:Gl. Kirkevej 128, Hjortshøj
Sang FLYTTET til Møllestien 
torsdag 08-10-2020 - 15-16:15
Sted:Grønnegade 10
Koordinatormøde 
torsdag 08-10-2020 - 16:30 - 18
Sted:Møllestien, Grønnegade 10
Foredrag: FNs Verdensmål 
tirsdag 06-10-2020 - 19-21
Sted:Via, Ceresbyen
Sang på Gaden 
torsdag 01-10-2020 - 15-16
Sted:St. Torv, Aarhus
sang på Store Torv d. 1.10 aflyst 
torsdag 01-10-2020 - 15.00-15.30
Sted:aflyst
Debatmøde om klimaplan i Aarhus 
onsdag 30-09-2020 - 19-21:30
Sted:FO-huset, Vester Allé 8
Den grønne Ambassade 
fredag 25-09-2020 -
Sted:St. Torv, Aarhus
Fællesmøde 
torsdag 24-09-2020 - 15:30-18:30
Sted:Frivillighuset lokalcenter Trøjborg
Møde i Klimaborgerrådet 
tirsdag 22-09-2020 - 19:00
Sted:Beboerhuset, Sølystgade
Koret mødes 
torsdag 17-09-2020 - 15:00 - 16:30
Sted:Monumentet i mindeparken
Koordinationsmøde 
torsdag 17-09-2020 - 16:30 - 17?
Sted:Monumentet i mindeparken
FÆLLESMØDE igen! 
torsdag 10-09-2020 - 15:30-18:00
Sted:Kulturhuset Kirkegårdsvej
Offentlig høringsmøde om mulig overdækning af banegraven 
tirsdag 08-09-2020 - 17:00 - 18:30
Sted:Virtuelt
Skal vi vænne os til 40 grader om sommeren - i skyggen? 
tirsdag 08-09-2020 - 17-19
Sted:Dokk 1
Foredrag: Som gjaldt det livet 
mandag 07-09-2020 - 19-21
Sted:Dokk1
Den grønne Ambassade 
lørdag 05-09-2020 -
Sted:St. Torv, Aarhus
Folkets Klimamarch i Aarhus 
lørdag 05-09-2020 - 12:45 - 15:00
Sted:Den grønne Ambassade
Koordinatorerne møde 
torsdag 27-08-2020 - 15:30-18:30
Sted:hos Marianne (ikke zoom)
Aflysning af Fællesmøde 
torsdag 27-08-2020 - 15.30
Sted:
OPRÅB Demo mod Aarhus Klimaplan 
onsdag 26-08-2020 - 15:30
Sted:Rådhuset
Klimapolitisk Gruppe i Aarhus 
tirsdag 04-08-2020 - 10-13
Sted:Væksthuset, Botanisk Have
Den grønne Ambassade 
lørdag 11-07-2020 -
Sted:St. Torv, Aarhus
Sang- og musikgruppe 
tirsdag 16-06-2020 - 15-16
Sted:Gl. Kirkevej 116A, Hjortshøj
Medlemsmøde for alle i BKa-Aarhus 
tirsdag 16-06-2020 - 16 - 18:30
Sted:Gl. Kirkevej 116A, Hjortshøj
BKa- indslag i klimateltet Plan B 
fredag 12-06-2020 - 10:30-11:20
Sted:Hos dig selv
Debatten på DR2 om klima 
torsdag 11-06-2020 - 20
Sted:Foran tvet
Klimatelt - Plan B 
torsdag 11-06-2020 - 9-19
Sted:Hos dig selv
Klimapolitisk Gruppe i Aarhus 
mandag 08-06-2020 - 10-13
Sted:Risskov Havef. Have 9
Demonstration, Global Stop 5G Day 
lørdag 06-06-2020 - 13-16
Sted:Rådhuspladsen, Aarhus
Sang- og musikgruppe 
tirsdag 02-06-2020 - 16-18
Sted:Botanisk Have
Koordinatormøde 
tirsdag 02-06-2020 - 13:30-15:30
Sted:Møllestien 48
Bæredygtig Grøn Trafikløsning for Aarhus 
mandag 18-05-2020 - 20-22
Sted:FO-huset, Vester Allé 8
Naturmødet i Hirtshals 
torsdag 14-05-2020 -
Sted:Hos dig selv
Klimapolitisk Gruppe i Aarhus 
onsdag 13-05-2020 - 10-13
Sted:Møllestien 48
Koordinationsggruppemøde 
lørdag 09-02-2013 - 17-18
Sted:Zoom
Koret øver i Mindeparken 
lørdag 00:00:00 - 15.00-16.30
Sted:Monumentet, Mindeparken
Koret øver i Mindeparken 
lørdag 00:00:00 - 15.00-16.30
Sted:Monumentet, Mindeparken
Koret øver i Mindeparken 
lørdag 00:00:00 - 15.00-16.30
Sted:Monumentet, Mindeparken
Koret øver i Mindeparken 
lørdag 00:00:00 - 15.00-16.30
Sted:Monumentet, Mindeparken
Fredags Aktion 
lørdag 00:00:00 - 12-13
Sted:Rådhuspladsen i Århus

 

Bedsteforældrenes Klimaaktion, kontakt kontakt@bedsteforaeldrenesklimaaktion.dk
Webmaster: webmaster@bedsteforaeldrenesklimaaktion.dk
- Vi bruger ikke cookies, og samler ikke oplysninger om dig eller smider annoncer i hovedet på dig. Det kunne vi ikke finde på!